Feliços de la celebració de la inauguració dels primers Barcelona Vegan Awards presentat per Lorena Izquierdo i amb la nostra madrina Nuria Gago entregant els premis.

Uns premis que són una celebració de les empreses, les persones i les organitzacions que han estat pioneres i han contribuït al desenvolupament de la cultura vegana a Espanya.

Les 5 primeres categories són:

PRODUCTE PLANT-BASED

Guanyador 2023:  Hello Plant Foods®

Pel seu producte FUAH!

La primera alternativa hiperrealista i vegana al Foie Gras. Impressionant en aparença, olor, sabor i textura.

TRAJECTÒRIA DRETS DELS ANIMALS

 

Guanyador 2023: Fundación Santuario Gaia

Centre vegà de rescat i recuperació on els animals que han estat explotats, maltractats o abandonats, reben les cures necessàries perquè tinguin una vida digna per la resta de les seves vides. Situat a Camprodon (Girona)

CAMPANYA PUBLICITÀRIA

 

Guanyador 2023: Evil Love

Per la seva campanya Liberté Egalité Veganité

Una categoria que honora les iniciatives que han impulsat la innovació en el camp del veganisme i les alternatives sostenibles.

RESTAURANT PLANT-BASED

 

Guanyador 2023: Desoriente

Situat al centre del Poblenou sorprèn amb una carta oriental i plant based on totes les elaboracions es fan allà mateix, combina el menjar asiàtic amb la mediterrània.

CREADORA DE CONTINGUTS

 

Guanyador 2023: Gloria Carrión

Referent de la cuina plantbased. A més d’icona del moviment en xarxes socials, al Club de la Gloria comparteix receptes en exclusiva, Batch Cooking, col·labora amb una empresa de Delivery i ja va pel seu tercer llibre de receptes, ‘La Bíblia de la Glòria Vegana’